Ciocnirile violente din Viena, comandate de Ankara

În ultima vreme capitala Austriei s-a trandformat într-o scenă de război îndre 350.000 de turci și 120.000 de kurzi. Totul face parte dintr-un plan strategic „islam occident”, prin care țările musulmane doresc transformarea UE într-o zonă de tip Egipt. Aceaste deoarece UE nu plătește „tributul cuvenit”.
În iarna acestui an cancelarul Austriei afirma că reacția lui Erdogan de a deschide granițele lăsând imigranții să treacă în Europa, constituie un atac la adresa țărilor UE. După această declarație membrii simpatizanți ai partidului lui Erdogan din Austria și Germania au primit ordin pe linie de moschei de la imami să creeze diversiuni cu imigranții kurzi.
Austria pare că a aflat de acest plan diabolic islamist al lui Erdogan și a reacționat destul de timid. ”Este total inacceptabil să aibă loc pe teritoriul Austriei conflicte turce. Vom verifica foarte precis cine se află în spatele acestor violenţe. Ar fi absolut inacceptabil dacă se va afla că grupuri turce produc, la ordinul Ankarei, destabilizare în Austria”, a declarat ministrul de Interne de la Viena, Karl Nehammer, citat de ziarulromanesc.at

Reply ?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.