Trafic infernal pe Strada Dorobanților din Timișoara. Șoferii au creat o junglă rutieră

Calea Dorobanților Timișoara, s-a transformat într-o junglă rutieră în care șoferii circulă bară la bară, într-un nor de gaze. Tir după tir, trafic greu taie zona, nu contează că traficul acesta greu de marfă cu motoare ambalate se produce în zonă rezidențială, autoritățile permit acest trafic greu minând cu poluare cartierul Fabric.

Nu doar că există poluare foarte gravă (zidurile caselor sunt gri), șoferii de utilaje grele își bat joc de norme elementare ale circulației. Spre exemplu în dimineața aceasta, la o oră în care traficul era scăzut, treceam strada, dar la intersecția străzii Dorobanților cu Lalelelor cu viteză mare, peste 70 km/h o automacare îmi taie calea. Iată proba

Pe partea cealaltă POLIȚIA. De față cu agenții, șoferii nu mai au nici o rușine.

Tot aici se află două stații de tramvai. În momentul în care tramvaiul frânează e o imperativă a Codului Rutier, mașina nu are dreptul să depășească. Astăzi o bătrână era să fie strivită de un tir din Gorj, iar șoferul a dorit să se dea jos să o lovească că a îndrăznit să coboare din tramvai.

Iată ce am surprins eu, șoferii depășesc chiar dacă tramvaiul oprește.

Concluzia acestor materiale este una, că se impune de urgență MONTAREA CAMERELOR DE FILMAT ÎN TRAFIC la toate intersecțiile și stațiile de acest fel de tramvai.

Marius Leontiuc

 

 

Reply ?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.