Este posibil ca XCode să vină foarte curând pe iPhone și iPad

Apple este în curs de dezvoltare a unei versiuni de XCode pentru iPhone și iPad în iOS 14 și iPadOS 14, susține un leaker, un zvon care ar putea duce la dezvoltarea aplicațiilor mobile pe dispozitivele pe care vor fi utilizate în viitor.

IPhone-ul și iPad-ul sunt capabile de un număr considerabil de sarcini, unele persoane folosind dispozitivele mobile ca înlocuitor de ultimă generație pentru computere și notebook-uri tradiționale, cum ar fi MacBook Pro. Un domeniu pe care Apple nu l-a acoperit până acum este dezvoltarea pe dispozitiv, care se poate schimba odată cu introducerea iOS 14 și iPadOS 14.

Potrivit leakerului Jon Prosser, într-un tweet publicat luni, XCode este „prezent pe iOS / iPad OS 14.” Susținând că a menționat existența sa în timpul unui stream live cu o săptămână înainte, Prosser continuă să sugereze că implicațiile sunt „uriașe”, deoarece includerea sa „deschide ușa ca aplicațiile„ Pro ”să vină pe iPad”.

dispozitivele pe care vor fi utilizate în cele din urmă în viitor.

IPhone-ul și iPad-ul sunt capabili de un număr considerabil de sarcini, unele persoane folosind dispozitivele mobile ca înlocuitori de ultimă generație pentru computere și notebook-uri tradiționale, cum ar fi MacBook Pro. Un domeniu pe care Apple nu l-a acoperit până acum este dezvoltarea pe dispozitiv, care se poate schimba odată cu introducerea iOS 14 și iPadOS 14.

Potrivit leakerului Jon Prosser, într-un tweet publicat luni, XCode este „prezent pe iOS / iPad OS 14.” Susținând că a menționat existența sa în timpul unui stream live cu o săptămână înainte, Prosser continuă să sugereze că implicațiile sunt „uriașe”, deoarece includerea sa „deschide ușa ca aplicațiile„ Pro ”să vină pe iPad”.

Jon Prosser

@jon_prosser
I’m not gonna say that Final Cut is coming to iPad…

But XCode is present on iOS / iPad OS 14. 👀

The implications there are HUGE.

Opens the door for “Pro” applications to come to iPad.

I mentioned this last week on a live stream, but figured it was worth the tweet 🤷🏼‍♂️

6,270
, 2020
Twitter Ads info and privacy
1,024 people are talking about this
Ca exemplu a ceea ce face aluzie, Prosser comentează „Nu o să spun că Final Cut vine pe iPad”, referindu-se la Final Cut Pro X.

Comentariul lui Prosser a fost o replică la adresa dezvoltatorului iOS Steve Moser, care subliniază că „aplicația de previzualizare Xcode ascunsă este prezentă în iOS 13”, deși este utilizată ca o aplicație de companie pentru versiunea bazată pe Mac pentru a afișa previzualizările de dispunere pe un ecranul dispozitivului. Cu toate acestea, ca răspuns la un alt mesaj care sugerează că ar putea fi aplicația Previzualizare, Prosser sugerează că nu este aceea, sugerând „știu mai multe decât am arătat”.

Până în prezent, Apple nu le-a permis utilizatorilor de iPhone și iPad să dezvolte aplicații direct pe dispozitive mici cu o capacitate oficială. Cea pe care a permis-o este Swift Playgrounds , o aplicație pentru iPad care învață dezvoltarea și experimentarea Swift, dar care se oprește la dezvoltarea dezvoltării aplicației.

Nu este clar cum o versiune completă a XCode pentru iOS și iPadOS conduce la aplicații „Pro” de pe iPad. Având în vedere faptul că dezvoltarea pentru platforme prin intermediul unui Mac există deja, ar fi mai prudent să luăm în considerare adăugarea, ca fiind mai ușor pentru a se produce aplicații în primul rând.

În prezent, un Mac sau MacBook este necesar pentru a dezvolta o aplicație iOS sau iPadOS, deși este posibil să testați aplicațiile și să vizualizați aspectele aplicațiilor în timpul dezvoltării. Prin faptul că este posibil să se dezvolte pe un iPhone sau iPad, acest lucru poate permite mai multor persoane să înceapă să creeze aplicații, deoarece nu au nevoie să achiziționeze un Mac în prealabil, reducând bariera de intrare pentru dezvoltare.

Planurile Apple pentru iOS 14 și iPadOS 14 nu vor fi cunoscute pe deplin până la Iulie 2020 , Apple utilizând în mod obișnuit conferința de dezvoltatori pentru a dezvălui modificările în sistemele sale de operare majore.

Marius Leontiuc

Reply ?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.