Nou record COVID: 11 iulie 2020 – 700 de noi cazuri. Se revine la stare de urgență


Potrivit autorităților din România, urmare a unui program de testare țintită, astăzi 11.07.2020 au fost identificate peste 700 de cazuri de noi infectări. Urmare a acestei situații România a intrat în zona portocalie, astfel încât tot mai multe țări interzic accesul românilor pe teritoriile lor.
Potrivit însă medicului Teodor Ciuhodaru, raportările ar fi falsificate , având mari erori. Astfel, conchidem noi se urmărește minarea sectorului de cafenele și restaurante, a turismului european prin măsuri drastice luate împotriva agenților economici.
Starea de urgență va omorî total economia României, dar, aceasta este pe de altă parte consecința nerespectării unor măsuri care sunt deja în vigoare de distanțare. Graba adunatului public în incinte duce la consecințe de acest gen atunci când nu avem un vaccin iar pe de altă parte curente islamiste (care și-au plantat persoane strategice peste tot în sistem) doresc inocularea unei stări de panică și supracontrol transformând țările UE într-o Palestina mare. Putem observa dispariția emblemei crucii roșii de pe ambulanțe și înlocuirea acestui semn (de care nici Ceaușescu nu se atingea) cu simboluri asemănătoare islamului. Ambulanțele din România au aceleași insemne cu cele din Turcia, Siria și Palestina.

Reply ?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.